Studentski zbor

Studentski zbor

Što je Studentski zbor?

Studentski zbor Tehničkoga veleučilišta u Zagrebu je studentska organizacija koja predstavlja studente u tijelima Tehničkoga veleučilišta u Zagrebu. Studentski zbor je studentsko izborno predstavničko tijelo koje štiti interese studenata, sudjeluje u odlučivanju u tijelima Veleučilišta i predstavlja studente u sustavu visokoga obrazovanja. Studentski zbor djeluje putem studentskih predstavnika koji se biraju na izborima.

 

Tko su vaši studentski predstavnici?

Studentske predstavnike biraju studenti na studentskim izborima svake dvije godine. Svaki studij na Veleučilištu ima podružnicu Studentskog zbora koju čine po godinama studija studentski predstavnici i njihovi zamjenici.

Ukoliko se prepoznajete kao borca za prava svojih kolega, voljeli biste pomoći u radu Zbora, imate ideja i dobre volje, prijavite se na idućim izborima!

Ovdje možete provjeriti trenutačni sastav Zbora, vidjeti gdje nam nedostaje još članova obitelji, te se prijaviti na idućim izborima, zar ne? :)

 

Plaća li se rad u Studentskom zboru?

Ne, plaća se isključivo u iskustvu, znanju i poštovanju.

 

Kako nam se obratiti?

Studentski zbor postoji radi svojih studenata i bolje komunikacije između profesora i njihovih studenata. Ukoliko imate bilo kakvih problema, javite nam se što prije s detaljnim opisom situacije. Možete nam se javiti preko forme ukoliko ne znate kome se točno trebate obratiti, ili direktno na e-mail predstavnika vašeg studija. Nemojte se ustručavati, pravovremena reakcija zlata znači!

 

Čime se Zbor još bavi osim studentskim pravima?

Podržavamo i pomažemo studente u organizacijama stručnih radionica koje nadopunjavaju nastavni program, sudjelujemo u humanitarnim akcijama kao što je dobrovoljno darivanje krvi također sudjelujemo u organizaciji i predstavljanju Tehničkog veleučilišta na Smotri Sveučilišta u Zagrebu, organiziramo TVZ MC2 natjecanje te razne sportske i druge aktivnosti…

Dođite, pridružite nam se, upoznajte nas i s veseljem očekujemo da nam se javite!