SZTVZ vas vodi na Party Vlak Beograd!

Novosti Zabava SZTVZ vas vodi na Party Vlak Beograd!

SZTVZ vas vodi na Party Vlak Beograd!

Comments off

Ove smo akademske godine odlučili začiniti tradiciju organiziranja studentskih izleta, stoga vas u suradnji s Fun Factory agencijom vodimo na Party Vlak Beograd koji će se održati od 19. do 21. listopada!

U organizaciji Fun Factory agencije upoznati ćete grad uz naše iskusne vodiče koji će vas uputiti na najbolja mjesta u gradu. Petak i subota navečer su rezervirani za najbolje beogradske klubove i splavove gdje ćemo provesti 2 lude noći i otpustiti kočnice do ranih jutarnjih sati.

Party Vlak je najpopularnije prijevozno sredstvo za sve one koji traže više od običnog putovanja. Sastoji se od 8 putničkih vagona + 2 Jack Daniels vagona koji su opremljeni sound & light sustavom i gdje možete uživati uz Fun Factory DJ Crewstudentske cijene pića i garantirano veseloj atmosferi od početka do kraja putovanja. Svaki putnik ima svoje sjedeće mjesto u jednom od putničkih vagona, gdje možete mirnije provesti putovanje ili prošetati do ostalih vagona gdje će biti organiziran zabavni program. Po dolasku u Beograd pripremamo veliko iznenađenje. ;)

Za sve dodatne informacije možete posjetiti službenu stranicu. Za prijave se možete javiti na marko.juric@tvz.hr, luka.olujic@tvz.hr ili szbor@tvz.hr. Informaciju o posebnoj akcijskoj cijeni za studente TVZ-a (puna cijena je 690 kuna) dobit ćete na e-mail nakon prijave. S obzirom da je riječ o last minute prijavi, ista je moguća do kraja sutrašnjeg dana.