VrbiCuts 2017

VrbiCuts 2017

Comments off

Ove se godine StudentCuts vraća u novom ruhu!

Pozivamo vas na VrbiCuts, prvi ovogodišnji MiniCuts, organiziran od studenata za studente. Tu smo kako bi se više družili, međusobno upoznavali, promovirali i uzajamno povezivali između odjela TVZ-a.

VrbiCuts će se održati 21. ožujka 2017. od 18 sati u prostorima Informatičko-računarskog odjela TVZ-a, Vrbik 8. Za vas smo pripremili razne zabavne aktivnosti poput poziranja za “Dream Booth”, turnir u Tekkenu 3 na Playstationu 2 te izložbe prijavljenih fotografija. Naravno, ulaz je slobodan, a event možeš pogledati ovdje.

P.S. S nama nikada nećete ostati ni gladni ni žedni. ;)


UPDATE #1: 

Misliš da imaš ono nešto i prijatelji ti uvijek govore kako imaš super fotke? Prijavi svoju fotku na StudentCuts i osvoji vrijedne nagrade!

Tema ovogodišnjeg fotografskog natjecanja je “Minimalizam i apsurd”. Fotografiju možeš prijaviti tako da lajkaš našu Facebook stranicu, attendaš event VrbiCuts i fotku pošalješ u naš Inbox. Kako bi prijavio fotografiju, moraš biti student u tekućoj akademskoj godini. Svaki autor može prijaviti po 3 fotografije za svaki krug glasanja.

Sve fotografije prijavljene do 21. ožujka u 12 sati biti će premijerno prikazane na VrbiCutsu te ulaze u prvi krug glasanja koje će trajati do 11. travnja. Tri fotografije s najviše lajkova ulaze u finale i prikazivati će se na StudentCutsu 25. i 26. svibnja, a njihovi će autori osvojiti vrijedne nagrade.

Let the games begin!

P.S. Nakon roka za prijavu za prvi krug vi i dalje možete slati svoje fotografije koje će ići u drugi krug glasanja.


UPDATE #2:

Tražimo osobu koja bi htjela biti DJ na ovogodišnjem VrbiCutsu!

Prijaviti se mogu studenti i studentice s Informatičko-računarskog odjela TVZ-a.

Molimo sve zainteresirane da nam se jave u Inbox.


UPDATE #3:

Fotke s eventa pogledajte ovdje.