VoltiCuts 2017

Novosti Zabava StudentCuts VoltiCuts 2017

VoltiCuts 2017

Comments off

VoltiCuts 2017

Pozivamo vas na VoltiCuts, drugi po redu MiniCuts, organiziran od studenata za studente. Tu smo kako bi se više družili, međusobno upoznavali, promovirali i uzajamno povezivali između odjela TVZ-a.

VoltiCuts će se održati 11. travnja 2017. od 18 sati u prostorima Elektrotehničkog odjela TVZ-a, Konavoska 2. Za vas smo pripremili razne zabavne aktivnosti poput poziranja za “Dream Booth”, izložbu prijavljenih fotografija te (ovaj put stvarno) turniri u Tekkenu 3 na Playstationu 2 i u stolnom nogometu. Naravno, ulaz je slobodan, a event možeš pogledati ovdje. I da, s nama nikada nećete ostati ni gladni ni žedni. ;)

Ne zaboravite, još uvijek možete glasati u prvom kolu našeg fotografskog natjecanja, ali i prijaviti svoje fotke za drugo kolo natjecanja i osvojiti vrijedne nagrade! Tema ovogodišnjeg natjecanja je “Minimalizam i apsurd“. Fotografiju možeš prijaviti tako da lajkaš našu Facebook stranicu, attendaš event i fotku pošalješ u naš Inbox. Kako bi prijavio fotografiju, moraš biti student u tekućoj akademskoj godini. Svaki autor može prijaviti po 3 fotografije za svaki krug glasanja.

Sve fotografije prijavljene do 11. travnja u 12 sati bit će premijerno prikazane na VoltiCutsu te ulaze u drugo kolo glasanja koje će trajati do 4. svibnja. Tri fotografije s najviše lajkova ulaze u finale i prikazivat će se na StudentCutsu 25. i 26. svibnja, a njihovi će autori osvojiti vrijedne nagrade.

I za kraj, tražimo osobu koja bi htjela biti DJ na VoltiCutsu. Prijaviti se mogu studenti i studentice s Elektrotehničkog odjela TVZ-a. Molimo sve zainteresirane da nam se jave u Inbox.


UPDATE:

Stigle su i fotke! Pogledajte ih ovdje.