GradiCuts 2017

Novosti Zabava StudentCuts GradiCuts 2017

GradiCuts 2017

Comments off

GradiCuts 2017

Pozivamo vas na GradiCuts, treći po redu MiniCuts, organiziran od studenata za studente. Tu smo kako bi se više družili, međusobno upoznavali, promovirali i uzajamno povezivali između odjela TVZ-a.

GradiCuts će se održati 4. svibnja 2017. godine od 18 sati u prostorima Graditeljskog odjela TVZ-a, Avenija Većeslava Holjevca 15. Za vas smo pripremili razne zabavne aktivnosti poput poziranja za “Dream Booth”, izložbe prijavljenih fotografija te turnira u Tekkenu 5 na Playstationu 2 i u stolnom nogometu. VoltiCutsom smo podigli ljestvicu, stoga se nadamo da ćemo se na GradiCutsu još više zabaviti te da ćete biti još vatreniji navijači za vrijeme turnira. Naravno, ulaz je slobodan, a event možete pronaći ovdje. I da, s nama nikada nećete ostati ni gladni ni žedni. ;)

Ne zaboravite, još uvijek možete glasati u drugom kolu našeg fotografskog natjecanja, ali i prijaviti svoje fotke za treće kolo natjecanja i osvojiti vrijedne nagrade! Tema ovogodišnjeg natjecanja je “Minimalizam i apsurd”. Fotografiju možeš prijaviti tako da lajkaš našu Facebook stranicu, attendaš event i fotku pošalješ u naš Inbox. Kako bi prijavio fotografiju, moraš biti student u tekućoj akademskoj godini. Svaki autor može prijaviti po 3 fotografije za svaki krug glasanja.

Sve fotografije prijavljene do 4. svibnja u 12 sati ulaze u treće kolo glasanja koje će trajati do 16. svibnja. Tri fotografije s najviše lajkova ulaze u finale i prikazivat će se na StudentCutsu 25. i 26. svibnja, a njihovi će autori osvojiti vrijedne nagrade.


UPDATE:

Stigle su i fotke! Pogledajte ih ovdje.