Istraživanje zadovoljstva studenata veleučilišta i visokih škola u Hrvatskoj s izvedbom online nastave

Novosti SZTVZ VIVŠ Istraživanje zadovoljstva studenata veleučilišta i visokih škola u Hrvatskoj s izvedbom online nastave

Istraživanje zadovoljstva studenata veleučilišta i visokih škola u Hrvatskoj s izvedbom online nastave

Comments off

Drage kolegice i kolege,

Molimo vas da odvojite do 10 minuta svojeg vremena te da popunite anketni upitnik o zadovoljstvu izvedbom online nastave koji provodi Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske, u čijem sastavu djeluje i Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Ispunjavanjem ovog upitnika doprinosite poboljšanju kvalitete izvedbe online nastave na veleučilištima i visokim školama u RH, pa tako i na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.

U ovom užurbanom svijetu zbog ozbiljnosti situacije važno se prilagoditi situaciji. Obrazovni sustav je s kontaktne prešao na online nastavu u izrazito kratkom vremenskom periodu. S obzirom na to da su upravo studenti krajnji korisnici te usluge osmisliti smo ovu anketu u kojoj nas zanima vaše mišljenje.

Anketni upitnik je namijenjen upisanim studentima veleučilišta i visokih škola u Republici Hrvatskoj koji dobrovoljno žele odgovoriti na pitanja i tako sudjelovati u istraživanju.

Svi podaci koji se prikupljaju putem upitnika su u potpunosti anonimni i neće se koristiti ni u koje druge svrhe osim razumijevanja ovog istraživanja.

Rezultati ovog upitnika objavit će se javno nakon što se prikupi uzorak koji zadovoljava standarde statističke obrade i valjanosti.