TVZ kreće sa Specijalističkim diplomskim stručnim studijem Digitalna ekonomija

Novosti SZTVZ TVZ TVZ kreće sa Specijalističkim diplomskim stručnim studijem Digitalna ekonomija

TVZ kreće sa Specijalističkim diplomskim stručnim studijem Digitalna ekonomija

Comments off

TVZ logo

Sad je i službeno – Tehničko veleučilište u Zagrebu dobilo je dopusnicu za provođenje novog specijalističkog diplomskog stručnog studijskog programa Digitalna ekonomija koji kreće s nastavom od 6. studenoga 2017. godine. Elektroničke pretprijave već su krenule i traju do 22. listopada, a od 23. do 25. listopada vrši se osobna predaja upisnih dokumenata u Studentsku službu na 1. katu zgrade u Brozovoj 6a. Nakon objave upisne rang-liste, konačni upisi održat će se 2. i 3. studenoga 2017. godine. Specijalistički diplomski stručni studij Digitalna ekonomija traje dvije akademske godine, a godišnja cijena je 15 000 kuna, s mogućnošću obročnog plaćanja.

Specijalistički diplomski stručni studij Digitalna ekonomija osmišljen je nakon intenzivnih konzultacija s predstavnicima uspješnih poduzeća s područja računarskih i informacijsko-komunikacijskih djelatnosti s kojima Tehničko veleučilište u Zagrebu već godinama uspješno surađuje i slijedom preporuka strateških dokumenata Republike Hrvatske koji ističu potrebu povezivanja akademskog sektora s tržištem rada i inzistiraju na mjerljivim i primjenjivim ishodima učenja.

Digitalna ekonomija je studijski program koji pruža sva potrebna znanja iz područja društvenih i tehničkih znanosti, što ga čini jedinstvenim na području Republike Hrvatske. 

Više informacija o novom studiju i upisima potražite na službenoj stranici Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.