Odgoda izbora za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu

Novosti SZTVZ Odgoda izbora za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu

Odgoda izbora za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu

Comments off

Drage kolegice i kolege,

S obzirom na to da uputa Veleučilišta o postupanju vezano za COVID-19 predviđa da se odgode sve aktivnosti koje nisu u izravnoj mjeri vezane uz nastavu, tražili smo odgodu održavanja izbora za Studentski zbor.

Temeljem nove odluke Dekana izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu će se održati 16. travnja 2020. godine.

Sukladno navedenom, rok za predaju kandidatura je produžen te se iste zaprimaju do 6. travnja 2020. godine. Upute za kandidate na izborima nalaze se ovdje (uz izmjene i dopune ovdje), a možete ih pronaći u Dokumentima ili u repozitoriju studentskih referada na moj.tvz.hr.

Za vrijeme dok je na snazi uputa Veleučilišta o postupanju vezano za COVID-19 koja predviđa da studenti svu komunikaciju sa Studentskom službom obavljaju prvenstveno putem e-maila i tek po naputku djelatnice Studentske službe dođu osobno, a sve radi zaštite studenata i djelatnika, kandidature se podnose putem e-maila na szbor@tvz.hr, a naknadno po završetku izvanredne situacije iste se dostavljaju u Studentsku službu.

Obrasce koje je uz potvrdu o statusu studenta potrebno priložiti u kandidaturi su:

Molimo da na kovertu uz ime i prezime kandidata i zamjenika navedete izbornu jedinicu (studij i godinu) za koju se kandidirate. Ukoliko niste sigurni koliko točno potpisa podrške morate skupiti te za sva ostala pitanja vezana uz postupak izbora možete nam se obratiti putem kontakt obrasca ili putem e-mail adrese szbor@tvz.hr.

Liste kandidata i njihovih zamjenika bit će objavljene najkasnije do 8. travnja 2020. godine. Sretno svima!