Natječaj za studentskog pravobranitelja u ak. god. 2018./2019.

Novosti SZTVZ Natječaj za studentskog pravobranitelja u ak. god. 2018./2019.

Natječaj za studentskog pravobranitelja u ak. god. 2018./2019.

Comments off

Temeljem Pravilnika o studentskom pravobranitelju Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te Članka 29., 44. i 46. Statuta Studentskog zbora Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Predsjedništvo Studentskog zbora Tehničkog veleučilišta u Zagrebu raspisuje Natječaj za studentskog pravobranitelja u ak. god. 2018./2019.

Za poziciju studentskog pravobranitelja ne može se kandidirati student koji u posljednje 2 (dvije) godine studija nije sakupio minimalno 60 ECTS bodova ili koji drugi put ponavlja godinu tijekom studija.

Kandidature za studentskog pravobranitelja potrebno je poslati preporučenom poštom na adresu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (Vrbik 8, 10 000 Zagreb, Hrvatska) s naznakom da se radi o prijavi za natječaj na pravobranitelja ili osobno u Urudžbeni ured Veleučilišta (Vrbik 8) do naznačenog roka.

Molimo da kandidature, uz poštom ili osobno u Urudžbeni ured, pošaljete i na e-mail adresu szbor@tvz.hr.

Kandidatura mora sadržavati:

Natječaj je otvoren od 29. travnja do uključujući 13. svibnja 2019. godine. Naknadnih rokova za predaju dokumentacije neće biti.

Cijeli tekst Natječaja možete pročitati ovdje.

Lista prijavljenih studenata bit će objavljena 14. svibnja 2019. godine na internetskoj stranici Studentskog zbora.

Tajno glasanje za novog studentskog pravobranitelja bit će obavljeno najmanje 14 dana od objave liste kandidata na sljedećoj sjednici Studentskog zbora te će privremeni rezultati Natječaja biti objavljeni idući dan na internetskoj stranici Studentskog zbora.