Izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u ak. god. 2020./2021.

Novosti SZTVZ Izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u ak. god. 2020./2021.

Izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u ak. god. 2020./2021.

Comments off

Drage kolegice i kolege,

Otvoren je postupak zaprimanja kandidatura za izbore za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u ak. god. 2020./2021.

Nakon što su izbori u ožujku morali biti odgođeni zbog epidemije bolesti COVID-19, ovi će se izbori održati online putem platforme MS Teams. Također, predaja kandidatura izvršava se isključivo online putem.

Vrijeme je za svježa lica u Studentskom zboru, a to možeš biti upravo ti! Sve što ti je potrebno jesu odgovornost, spremnost na timski rad te volja za sudjelovanjem u poboljšanju studentskog standarda na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Onima koji to imaju možemo ponuditi sudjelovanje u organizaciji brojnih događanja, druženje s novom ekipom, putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu te titulu glavnog posrednika između studenata i predavača.

Temeljem odluke Dekana izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu će se održati 29. listopada 2020. godine. Izbore za Studentski zbor provodi Izborno povjerenstvo čiji je sastav dostupan ovdje.

Kandidature se zaprimaju do 19. listopada 2020. godine. Upute za kandidate na izborima nalaze se ovdje.

Kandidatura se sastoji od potpisanog obrasca I-1 te potvrda o statusu studenta za kandidata i zamjenika kandidata. Kandidature se podnose online putem email adrese szbor@tvz.hr. Studenti koji su poslali kandidature na postupku u ožujku moraju ponovno poslati kandidature.

Za sva pitanja vezana uz postupak izbora možete nam se obratiti putem kontakt obrasca ili putem e-mail adrese szbor@tvz.hr.

Liste kandidata i njihovih zamjenika bit će objavljene najkasnije do 21. listopada 2020. godine. Sretno svima!