Izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u ak. god. 2019./2020.

Novosti SZTVZ Izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u ak. god. 2019./2020.

Izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u ak. god. 2019./2020.

Comments off

Drage kolegice i kolege,

U protekle dvije godine prošli smo mnogo toga. Naplesali smo se na Brucošijadama, naučili puno toga na TVZ Mc2 natjecanju, otkrili nove svjetove na Erasmus Experienceu. Izborili smo se i za nova prava, ponajviše za pravedniji sustav plaćanja školarina. Puno je toga i između navedenog na što smo ponosni, ali svemu dođe kraj, pa tako i mandatu trenutnih studentskih predstavnika.

Vrijeme je za svježa lica, a to možeš biti upravo ti! Sve što ti je potrebno jesu odgovornost, spremnost na timski rad te volja za sudjelovanjem u poboljšanju studentskog standarda na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Onima koji to imaju možemo ponuditi sudjelovanje u organizaciji brojnih događanja, druženje s novom ekipom, putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu te titulu glavnog posrednika između studenata i predavača.

Možda ne možemo ponuditi brda i doline, ali vam zato možemo obećati nezaboravna iskustva, mnogo novih poznanstava te puno smijeha i zabave!

Temeljem odluke Dekana izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu će se održati 26. ožujka 2020. godine. O provedbi izbora za Studentski zbor brine Izborno povjerenstvo čiji je sastav dostupan ovdje.

Kandidature se zaprimaju do 16. ožujka 2020. godine. Upute za kandidate na izborima nalaze se ovdje, a možete ih pronaći u Dokumentima ili u repozitoriju studentskih referada na moj.tvz.hr.

Obrasce koje je uz potvrdu o statusu studenta potrebno priložiti u kandidaturi su:

Molimo da na kovertu uz ime i prezime kandidata i zamjenika navedete izbornu jedinicu (studij i godinu) za koju se kandidirate. Ukoliko niste sigurni koliko točno potpisa podrške morate skupiti te za sva ostala pitanja vezana uz postupak izbora možete nam se obratiti putem kontakt obrasca ili putem e-mail adrese szbor@tvz.hr.

Liste kandidata i njihovih zamjenika bit će objavljene najkasnije do 18. ožujka 2020. godine. Sretno svima!