Započela provjera podataka za STEM stipendije

Novosti Stipendije Započela provjera podataka za STEM stipendije

Započela provjera podataka za STEM stipendije

Comments off

STEM

Dragi studenti, Ministarstvo znanosti i obrazovanja započinje s postupkom obrade podataka koje su Ministarstvu dostavila visoka učilišta vezano uz dodjelu stipendija u STEM području znanosti.

Molimo sve studente koji imaju najviše 120 ECTS bodova (ili su iznimno s nešto više ECTS bodova završili drugu godinu studija) da provjere svoj pretinac službene TVZ e-mail adrese u kojem bi se trebao naći e-mail od Ministarstva. Detaljno provjerite ispravnost Vaših podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena te ukoliko primijetite da Vaši podaci u aplikaciji nisu ispravni, žurno se obratite u referadu da se isprave podaci. Za sve ostale informacije obratite se Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr.

Podatke je moguće ispraviti zaključno s 10. studenim 2017. godine do 12 sati. Ukoliko do navedenog vremena nisu ispravljeni podaci, uzet će se podaci koji su navedeni u aplikaciji te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.

Sretno!