12. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Novosti Stipendije 12. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

12. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Comments off

Institut za razvoj obrazovanja jučer je u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici  organizirao 12. Sajam stipendija i visokog obrazovanja. Sajam je jedinstven i nezaobilazan događaj od nacionalnog značenja na kojem su se dvanaestu godinu zaredom predstavile stipendije, studjski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Sajam stipendija

(foto: Edin Tuzlak/Institut za razvoj obrazovanja)

Na Sajmu je sudjelovalo više od 50 uglednih hrvatskih i inozemnih institucija, među kojima su državne institucije, hrvatska i strana visoka učilišta, veleposlanstva i strani kulturni centri, tvrtke te neprofitne organizacije (zaklade i udruge). Ovogodišnja Zemlja partner Sajma je Njemačka te su posjetitelji imali priliku razgovarati s predstavnicima njemačkih obrazovnih institucija, predstavnicima njemačkog veleposlanstva, kao i trenutnim ili bivšim stipendistima i studentima njemačkih sveučilišta.

Ukoliko ste propustili Sajam u Zagrebu, isti će se održati i na Sveučilištu u Rijeci, u zgradi Sveučilišnog odjela sutra od 10 do 18 sati. Sve ponuđene stipendije i dodatne informacije dostupne su na službenoj stranici.