Student Play, studentsko sportsko natjecanje

Novosti Sport Student Play, studentsko sportsko natjecanje

Student Play, studentsko sportsko natjecanje

Comments off

Student Play

Obavještavamo Vas kako je Odbor za sport Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola zajedno s Veleučilištem Baltazar i Hrvatskom akademskom sportskom udrugom „Spartak“ pokrenuo novo sportsko studentsko natjecanje pod nazivom – STUDENT PLAY!

Kombinaciju vrhunskog sportskog nadmetanja uz puno dobre zabave i druženja, studenti ove godine imaju priliku doživjeti na sportskim igrama Student Play koje su nastavak vrhunskog projekta sportskog natjecanja studenata, koje se proteklih godina održavalo u Puli.

Student Play sportsko natjecanje otvoreno je za sve studente visokoobrazovnih institucija RH, a održat će se od 4. do 7. svibnja u Makarskoj. Studenti se mogu prijaviti u 5 sportskih disciplina: Futsal, Odbojka, Košarka, Tenis i Stolni tenis, a broj prijavljenih ekipa je ograničen.

Studenti natjecatelji smješteni su u Hotelu Rivijera, dok će se natjecanja odigravati u Gradskoj sportskoj dvorani Makarska. Cijena po osobi iznosi 880 kuna, što uključuje troškove smještaja i natjecanja.

Potporu projektu izrazila je i krovna sportska studentska organizacija Hrvatski akademski sportski savez.

Ovim projektom potiče se umrežavanje studenata iz različitih dijelova RH, promiču se njihove sportske aspiracije te im se pruža mogućnost kombinacije odlične zabave, novih poznanstava s kolegama iz drugih dijelova zemlje i vrhunskog sporta. Nije bitno jeste li izvrstan sportaš, ili samo rekreativac, ili se uopće ne bavite sportom, važno je da imate želju sudjelovati i da se uz druženje i ugodnu atmosferu dobro zabavite na terenu, ali i izvan njega preko dinamičnog i zanimljivog programa Student Play-a.

Za više informacija i prijave molim posjetite službenu stranicu ili nazovite 097 796 8306 (Petar Anić). Prijave su otvorene do 15. travnja!

Prijavi se i ti na vrhunsko sportsko natjecanje po mjeri studenta!