Stolnoteniski božićni turnir TVZ-a 2016.

Novosti Sport Stolnoteniski božićni turnir TVZ-a 2016.

Stolnoteniski božićni turnir TVZ-a 2016.

Comments off

U utorak, 20. prosinca 2016. s početkom u 12 sati na III. katu Shopping centra Prečko održat će se božićni turnir u stolnom tenisu. Broj prijavljenih studenata je ograničen, obzirom na broj stolova na kojima se igra. Prijaviti se možete putem e-maila na vperinovic@tvz.hr do ponedjeljka, 19. prosinca 2016.

Sistem natjecanja:

  1. bit će 8 grupa po 4 igrača
  2. u grupnom dijelu natjecanja igra se tko prvi do dva seta do 11 poena i tako sve do polufinala; u polufinalu i finalu igra se do tri seta i 11 poena
  3. svaka grupa ima nositelja, a nositelji grupa su stolnoteniski reprezentativci TVZ-a, ostali studenti određuju se po grupama ždrijebom
  4. unutar grupe igra se sistem “svatko sa svakim”
  5. u daljnji tijek natjecanja idu oni studenti koji su u svojim grupama zauzeli jedno od prva dva mjesta

Studenti koji se nisu prijavili ili ne žele igrati, ali žele prisustvovati kao gledatelji/navijači na turniru dobrodošli su i naravno samo prisustvovanje i navijanje donosi 1,5 bod iz kolegija Kineziološka kultura. Natjecatelji dobivaju 3 boda za sudjelovanje.

Dođite i sigurno ćete vidjeti majstorstvo naših studenata jer upravo stolnotenisači TVZ-a Veleučilišni su prvaci RH i naravno božićno druženje kao i sportska zabava neće izostati.

Dodatno, prijava osobnim potpisom bit će moguća 20 minuta na dan natjecanja. Također, pobjednici (prvih troje) dobivaju vrijedne nagrade TVZ-a!