Burning Keyboards 2017

Novosti Radionice Burning Keyboards 2017

Burning Keyboards 2017

Comments off

Hej ti! Da… baš ti! Super je što si upisao jedan od naših uglednih STEM fakseva – FER, PMF, FOI, Algebru, TVZ… Na faksu ćeš puno toga naučiti, ali vrijeme je da na praviš i onaj drugi korak – korak prema stvarnom svijetu ☺

Perpetuum Mobile organizira “Burning Keyboards 2017” – ljetnu školu za developere. Cilj ove vrhunske edukacije jest da znanje koje ste ti i tvoje kolegice i kolege stekli na faksu zajedno nadopunimo znanjima i vještinama potrebnim za rad na projektima i proizvodima koje će koristiti ona mitska bića – “korisnici” – u pravom, realnom svijetu oko nas.

Ljetna škola podijeljena je u dva modula od kojih svaki traje dva tjedna intenzivnog rada. Prvi se modul održava od 3. do 14. srpnja, a drugi od 28. kolovoza do 8. rujna 2017. godine. Radit ćeš u maloj skupini od 8 odabranih studentica i studenata, a područja koja ćeš proći uključuju:

  • Developerski alati za programiranje, kontrolu kvalitete i code review
  • PHP
  • Upoznavanje s vodećim CMS i e-commerce platformama Drupal i Magento

Između modula ćeš raditi na vrućem ljetnom zadatku a cijeli program će završiti velikim hackathonom i nagradama najboljim polaznicima.

Burning Keyboards ljetnu školu vodi naš PHP & Mobile Team Lead Denis Ristić, prekaljeni meštar developerskih vještina koji je nedavno na Meet Magento hackathonu u Osijeku odnio prvo mjesto i osvojio put u Las Vegas. Polaznike će osim Denisa mentorirati i drugi vodeći stručnjaci iz našeg elitnog tima specijalaca ☺

Ljetna škola može biti tvoja ulaznica prema statusu stalnog suradnika, a s vremenom i zaposlenika Perpetuuma – jedne od najstarijih i najuglednijih IT kompanija u Hrvatskoj.

Zato – ne oklijevaj i ne odgađaj već hitro ispuni prijavnicu.

Broj polaznika je ograničen. Perpetuum pridržava diskrecijsko pravo odabira i odluke o polaznicima.