Ivan Golubić: “Od garaže do Emirata“

Novosti Predavanja Ivan Golubić: “Od garaže do Emirata“

Ivan Golubić: “Od garaže do Emirata“

Comments off

Pozivamo vas na predavanje “Od garaže do Emirata“ Ivana Golubića – mladog hrvatskog inovatora, poduzetnika i osnivača tvrtke Mobile Vehicle Technology koje će se održati 22. listopada 2018. godine u dvorani B na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, s početkom u 19:00 sati.

Predavanje će biti na temu uspjeha mladih ljudi s inovativnim idejama i puta koji se prelazi od pretvaranja ideje u svjetski uspjeh.
Vjerujemo da će ovo predavanje biti izrazito zanimljivo studentima Vašeg fakulteta s obzirom na to da se upravo u toj dobi javljaju ideje koje će možda promijeniti svijet.

Ivan Golubić, inovator je i poduzetnik te osnivač tvrtke Mobile Vehicle Technology, tvrtke koja se bavi razvojem pametnih i inovativnih riješenja. Ivan je 2014. godine završio srednju tehničku školu Ruđera Boškovića u Zagrebu, a nakon toga nastavlja obrazovanje na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, na kojem je stekao titulu stručnog prvostupnika inženjera mehatronike. Nakon velikog uspjeha s razvijenom tehnologijom, 2016. godine pokreće vlastitu tvrtku s partnerom Lukom Bebanom.