Zaposlite se u jednoj od najbrže rastućih tvrtki u Srednjoj Europi

Novosti Poslovi Zaposlite se u jednoj od najbrže rastućih tvrtki u Srednjoj Europi

Zaposlite se u jednoj od najbrže rastućih tvrtki u Srednjoj Europi

Comments off

AGENCY04 jedna je od najbrže rastućih IT tvrtki u Srednjoj Europi, a potvrda toga stigla je krajem 2019. godine kada je to službeno objavio i ugledni Deloitte. Kako je 2019. godina bila uspješna za AGENCY04 govori i nominacija koju su dobili od HGK za Zlatnu Kunu. 

O AGENCY04 se pisalo i u Lijepoj priči nedjeljom, koju možete pročitati OVDJE, a bili su i u Boljoj Hrvatskoj, prilog možete pogledati OVDJE. Petu godišnjicu tvrtke, prošle godine, proslavili su velikim i zabavnim team buildingom na Brijunima.

ZAPOSLENICI NA PRVOM MJESTU

“Naš je glavni moto “Tim sretnih ljudi” i upravo sve činimo kako bi naši zaposlenici bili zadovoljni”, ističe Domagoj Madunić, CEO u AGENCY04. 

Zaposlenici biraju svoju opremu, postoji sustav nagrađivanja, konstantna edukacija, učenje stranog jezika, nagrađivanje blogera, nagrađivanje zaposlenice / zaposlenika godine, povlašteni uvjeti kreditiranja, budžet za stručnu literaturu, večeri društvenih igara, projekcije filmova… 

Na raspolaganju zaposlenici imaju i nekoliko električnih romobila, vježba se joga, a postoji i termin za mali nogomet.

Zaposlenicima je uvijek važno raditi na zanimljivim projektima, a neki od klijenata s kojima AGENCY04 radi su Strabag, Amplexor, Elca, Iskon, XebiaLabs… Detaljnije o svima njima možete vidjeti i u kratkim video materijalima na web stranici.

USKORO I NOVI, MODERNI UREDI

Ono što svakako treba istaknuti je da će rast tvrtke pratiti i novi, moderni uredi u samom centru Zagreba

Upravo je to dio slagalice koji je do sada nedostajao, a o svemu iz AGENCY04 ističu: “Želja nam je osigurati što bolje uvjete našim zaposlenicima. Novi će uredi biti moderni, nalazit će se u samom centru grada što će osigurati i lakši dolazak na posao. Naravno, u novim će uredima biti i zona za odmor te opuštanje… jako se veselimo novim uredima i jedva čekamo preseljenje.”


KOJA SU SVE OTVORENA RADNA MJESTA?

Trenutno je otvoreno nekoliko pozicija za zapošljavanje, a ako želite raditi u AGENCY04, a ne vidite potražnju za vašom pozicijom, slobodno se možete prijaviti na generalnu aplikaciju OVDJE.

Pozicije za koje trenutno tražimo zaposlenike: