Novosti

Novosti

Dan otvorenih vrata elektrotehničkog odjela

Comments off

Dragi naši studenti, kolege i suradnici,

u susret novoj akademskoj godini novi izazovi su pred nama. U želji da vas bolje upoznamo, odlučili smo da je za to najbolji način da vi upoznate nas.

Stoga vas pozivamo da provedete jedan dan u našim cipelama, otkrijete tajne svih smjerova na Elektrotehničkom odjelu te iz prve ruke osjetite zabavnu stranu znanosti i tehnologije. Iz prve ruke poslušajte naše nekadašnje studente te saznajte što danas poslodavci traže.

Posjetite nas 2.6.2015., zavirite u naše laboratorije, iskušajte našu opremu i sudjelujte u našim događanjima te poslušajte predavanje i savjete za bolju budućnost.

Ovo je jedinstvena prilika za stjecanje novih poznanstva i pomoći pri zapošljavanju.

U susret Tjednu mozga

Comments off

I ove godine Tehničko veleučilište u Zagrebu sudjeluje u Tjednu mozga, svjetskoj i europskoj inicijativi kojom se za populariziraju znanja o funkcijama mozga te neuroznanost.

Od 16. do 21. ožujka 2015. u organizaciji Hrvatskog društva za neuroznanost, po četrnaesti put u Hravstkoj, održavat će se predavanja na teme mozga i komunikacije, uloge i položaja neuroznanosti u društvu te moždanog udara.

Na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu 19. ožujka 2015., od 17 do 19 sati, prigodno će biti održano predavanje Mozak – komunikacija retorikom i umjetnom inteligencijom u sklopu kolegija Inteligentni sustavi na Elektrotehničkom odjelu, Konavoska 2.

Ovim putem pozivamo zainteresirane da se pridruže predavačima i sudionicima predavanja: Zdenku Balažu,Tončiju Peoviću, Sergeju Lugoviću, dr. Ruži Frntić i  dr. Mariji Petrovčić te pridonesu boljem razumijevanju funkcija ljudskog mozga i očuvanja njegovog zdravlja.

Popust za Droidcon konferenciju

Comments off

Droidcon je najveća Android konferencija na svijetu koja okuplja stručnjake kao vrhunske govornike i sudionike uspješno već 6 godina kroz 20 zemalja. 29. i 30.4.2015. godine Droidcon će se po prvi puta održati i u Hrvatskoj te očekujemo preko 400 sudionika, što Droidcon Zagreb čini najvećom konferencijom takve vrste na području jugoistočne Europe.

Pridružite nam se na našem prvom Droidconu, saznajte novosti iz svijeta Androida te upoznajte druge androidaše iz cijelog svijeta.

Regularna cijena za studente je 300 kn, za ostale 600 kn do 1.3., nakon toga 800 kn do 1.4. te nakon toga 1200 kn.

Karte za konferenciju kao i sve druge informacije možete naći na web stranici Droidcon.

Otvaranje TVZ Mc2 2015.

Comments off

Otvaranje će se održati u četvrtak 22. siječnja, Velika Dvorana TVZ-a, Konavoska 2, u 18:30 sati.

Saznat ćete sve o pravilima ovogodišnjeg, BITNO kvalitetnijeg natjecanja i dobit uvid u kalendar kako bi kvalitetno mogli uskladiti sve svoje obaveze.

Već od subote 31.1. počinju dizajnerske radionice (dvije), a četvrtka 29.1. i niz predavanja ovogodišnjih partnera.

  • Tko su nam partneri i kakve su nagrade?
  • Kad je Speed Date dizajnera i programera?
  • Hoće li biti Warm Up party?
  • Koja je tema?
  • Zašto ćemo ići u ZIP?
  • Je li finale opet u HGK?

To ćete saznati tek na kraju otvaranja jer nam prvo dolaze ugledni gosti:

  • Dizajner (i stand up komičar) Tomislav Koza Kozačinski
  • Osnivač i suvlasnik najboljeg svjetskog Tweet Wala – Vibor Cipan, UX Passion; koji će možda malo kasniti jer je njegov Wall of Tweets službena platforma Svjetskog Ekonomskog Foruma u Davosu

I da, nije još kasno, slobodno se prijavite na http://natjecanje.tvz.hr/2015

Besplatne pripreme za maturu

Comments off

Pripremi se za uspješno polaganje ispita iz matematike A razine i upiši željeni stručni studij na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.

S obzirom na prijašnja pozitivna iskustva i visoku uspješnost pri polaganju državne mature, Tehničko veleučilište u Zagrebu ponovno organizira besplatne pripreme iz matematike A razine.

Za upis na Tehničko veleučilište u Zagrebu, potrebno je položiti ispit iz matematike A razine, zato za sve učenike koji izaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj prvi, drugi ili treći izbor, organiziramo BESPLATNE pripreme za polaganje ispita iz matematike razine A u trajanju od 36 sata, kroz 9 subota po 4 sata, za prijave do 23. veljače 2015.

Pripreme počinju 28. veljače 2015. i traju do 25. travnja 2015. te je organizirana još jedna priprema 20. lipnja 2015. kako bi sve ponovili prije samog ispita.

Mjesto održavanja priprema je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Konavoska 2.

Prijavite se putem web stranice cjelozivotno.tvz.hr ili e-maila info@netakademija.com.

Prijavi se i postani TVZ-ovac!