Novosti

Novosti

Spolno prenosive bolesti

Comments off

Poziv studentima na predavanje u organizaciji Savjetovališta za studente i uposlenike TVZ-a
Predavanje: Spolno prenosive bolesti
Predavačica: Dajana Malenica, dr.med., studentska liječnica TVZ-a
Vrijeme: petak 13.3.2020., od 14,00h do 15,30h
Mjesto: Vijećnica u Dekanatu TVZ-a, Vrbik 8
Prijava (obvezna) na: savjetovanje@tvz.hr

Izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u ak. god. 2019./2020.

Comments off

Drage kolegice i kolege,

U protekle dvije godine prošli smo mnogo toga. Naplesali smo se na Brucošijadama, naučili puno toga na TVZ Mc2 natjecanju, otkrili nove svjetove na Erasmus Experienceu. Izborili smo se i za nova prava, ponajviše za pravedniji sustav plaćanja školarina. Puno je toga i između navedenog na što smo ponosni, ali svemu dođe kraj, pa tako i mandatu trenutnih studentskih predstavnika.

Vrijeme je za svježa lica, a to možeš biti upravo ti! Sve što ti je potrebno jesu odgovornost, spremnost na timski rad te volja za sudjelovanjem u poboljšanju studentskog standarda na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Onima koji to imaju možemo ponuditi sudjelovanje u organizaciji brojnih događanja, druženje s novom ekipom, putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu te titulu glavnog posrednika između studenata i predavača.

Možda ne možemo ponuditi brda i doline, ali vam zato možemo obećati nezaboravna iskustva, mnogo novih poznanstava te puno smijeha i zabave!

Temeljem odluke Dekana izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu će se održati 26. ožujka 2020. godine. O provedbi izbora za Studentski zbor brine Izborno povjerenstvo čiji je sastav dostupan ovdje.

Kandidature se zaprimaju do 16. ožujka 2020. godine. Upute za kandidate na izborima nalaze se ovdje, a možete ih pronaći u Dokumentima ili u repozitoriju studentskih referada na moj.tvz.hr.

Obrasce koje je uz potvrdu o statusu studenta potrebno priložiti u kandidaturi su:

Molimo da na kovertu uz ime i prezime kandidata i zamjenika navedete izbornu jedinicu (studij i godinu) za koju se kandidirate. Ukoliko niste sigurni koliko točno potpisa podrške morate skupiti te za sva ostala pitanja vezana uz postupak izbora možete nam se obratiti putem kontakt obrasca ili putem e-mail adrese szbor@tvz.hr.

Liste kandidata i njihovih zamjenika bit će objavljene najkasnije do 18. ožujka 2020. godine. Sretno svima!

Poduzetnička akademija 2020.

Comments off

Pozivamo Vas na prvu Poduzetnička akademija u organizaciji Hrvatske akademske zajednice Ekonomskog fakulteta u Zagrebu na Ekonomskom fakultetu koja se održava u ponedjeljak, 2. ožujka 2020. godine.  Na njezinom prvom predavanju koje će održati Ivan Gadže, predsjednik uprave Tokić d.o.o u 15:00 u Kongresnoj dvorani pod nazivom “Kako smo osvojili nagradu Londonske burze pod nazivom Future shaper.”

LEAP Summit 2020.

Comments off

Prijavi se na međunarodnu konferenciju – LEAP Summit!

LEAP Summit je međunarodna multidisciplinarna konferencija koja se održava u Zagrebu od 26. – 27.03.2020. U 2020. godini LEAP će okupiti više od 3,000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta.

Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme povezane s poduzetništvom, Europskom unijom, inovacijama, digitalnim tehnologijama, modernim trendovima i inspiracijom. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike.

Prijave su otvorene do 15.03. na: https://leapsummit.com/apply-now/

Prijave se na besplatnu konferenciju o mobilnim aplikacijama

Comments off

Razvoj mobilnih aplikacija bit će tema prve TECH STORIES konferencije koja će se održati u četvrtak, 5. ožujka u ZICER-u.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz obaveznu pravovremenu prijavu, a sudionike čekaju predavanja na kojima će se pobliže upoznati s nekim mobilnim aplikacijama, tehnologijama i načinima na koji ih monetizirati.

Većina predavača dolazi iz poznatih hrvatskih tvrtki koje se bave razvojem mobilnih aplikacija, no bit će tu i pojedinci koji su iz hobija razvili neke zanimljive i uspješne mobilne aplikacije.

Raspored koji se još nadopunjuje i druge detalje moguće je pronaći na Facebook stranici događaja, dok prijave idu preko sustava Entrio.

Zaposlite se u jednoj od najbrže rastućih tvrtki u Srednjoj Europi

Comments off

AGENCY04 jedna je od najbrže rastućih IT tvrtki u Srednjoj Europi, a potvrda toga stigla je krajem 2019. godine kada je to službeno objavio i ugledni Deloitte. Kako je 2019. godina bila uspješna za AGENCY04 govori i nominacija koju su dobili od HGK za Zlatnu Kunu. 

O AGENCY04 se pisalo i u Lijepoj priči nedjeljom, koju možete pročitati OVDJE, a bili su i u Boljoj Hrvatskoj, prilog možete pogledati OVDJE. Petu godišnjicu tvrtke, prošle godine, proslavili su velikim i zabavnim team buildingom na Brijunima.

ZAPOSLENICI NA PRVOM MJESTU

“Naš je glavni moto “Tim sretnih ljudi” i upravo sve činimo kako bi naši zaposlenici bili zadovoljni”, ističe Domagoj Madunić, CEO u AGENCY04. 

Zaposlenici biraju svoju opremu, postoji sustav nagrađivanja, konstantna edukacija, učenje stranog jezika, nagrađivanje blogera, nagrađivanje zaposlenice / zaposlenika godine, povlašteni uvjeti kreditiranja, budžet za stručnu literaturu, večeri društvenih igara, projekcije filmova… 

Na raspolaganju zaposlenici imaju i nekoliko električnih romobila, vježba se joga, a postoji i termin za mali nogomet.

Zaposlenicima je uvijek važno raditi na zanimljivim projektima, a neki od klijenata s kojima AGENCY04 radi su Strabag, Amplexor, Elca, Iskon, XebiaLabs… Detaljnije o svima njima možete vidjeti i u kratkim video materijalima na web stranici.

USKORO I NOVI, MODERNI UREDI

Ono što svakako treba istaknuti je da će rast tvrtke pratiti i novi, moderni uredi u samom centru Zagreba

Upravo je to dio slagalice koji je do sada nedostajao, a o svemu iz AGENCY04 ističu: “Želja nam je osigurati što bolje uvjete našim zaposlenicima. Novi će uredi biti moderni, nalazit će se u samom centru grada što će osigurati i lakši dolazak na posao. Naravno, u novim će uredima biti i zona za odmor te opuštanje… jako se veselimo novim uredima i jedva čekamo preseljenje.”


KOJA SU SVE OTVORENA RADNA MJESTA?

Trenutno je otvoreno nekoliko pozicija za zapošljavanje, a ako želite raditi u AGENCY04, a ne vidite potražnju za vašom pozicijom, slobodno se možete prijaviti na generalnu aplikaciju OVDJE.

Pozicije za koje trenutno tražimo zaposlenike:

Posjet Veneciji i sveučilištu Ca’Foscari

Comments off

Obraćamo Vam se ovim putem u namjeri da Vaše članove studente upoznamo s mogućnostima nastavka diplomskog studija na našem partnerskom sveučilištu Ca’Foscari u Veneciji.

Također, pozivamo ih da iskoriste priliku i u lipnju 2020. posjete sveučilište u sklopu programa „Discover Ca’Foscari Week“.

“Discover Ca’ Foscari” održava se od 22.06.-26.06.2020. (rok za prijavu je 06.03.2020.).

Program traje četiri dana i uključuje uvodna predavanja profesora iz različitih područja te različite edukativne radionice i posjet povijesnoj jezgri Venecije. Program se izvodi na engleskom jeziku.

Participacija za sudjelovanje u programu iznosi 50 EUR + troškovi putovanja do Venecije i nazad. Ca’ foscari pokriva sve ostale troškove: smještaj za 4 noćenja, prehrana, edukacija i sve grupne aktivnosti.

MASTER PROGRAMI NA ENGLESKOM JEZIKU:
– Arts and Humanities
– Economics and Management
– International Studies and Globalization
– Languages and Cultures
– Preservation and Management of Cultural Heritage
– Science and Technology

Više informacija i obrazac za prijavu pronađite na našoj web stranici.

BHV Education već 25 godina uspješno surađuje sa mnogim eminentnim organizacijama, školama, sveučilištima i veleposlanstvima širom svijeta i u ovom razdoblju preko 7.000 učenika, studenata i profesionalaca sudjelovalo je u našim programima.

Otvorenje TVZ Mc2 natjecanja

Comments off

Pridruži nam se na svečanom otvorenju TVZ Mc2 natjecanja gdje ćemo otkriti ovogodišnju temu natjecanja!🎉

Naš TVZ-ovac Ivan Golubić, mladi osnivač nekoliko globalno uspješnih tvrtki održati će zanimljivo predavanje “Male ideje, veliki snovi” te ćeš moći upoznati naše partnere koji ti ujedno mogu postati i mentori.

Vidimo se 6.2.2020. od 18h u zagrebačkom Ziceru!

Konferencija o novim tehnologijama, robotici i automatizaciji u industriji i zgradarstvu

Comments off

Stručni skup Hrvatska 4.0 je konferencija o novim tehnologijama, robotici i automatizaciji u industriji i zgradarstvu.

Program skupa bit će podijeljen u dva dana i četiri tematske cjeline i bit će orijentiran na demonstracije i prikaze uživo novih rješenja i dostignuća u automatizaciji i robotizaciji. Program će uključiti i okrugle stolove, radionice i sl.

Na skupu će se okupiti i predstaviti svi koji na bilo koji način dolaze u doticaj s novim tehničkim rješenjima u projektiranju, konstruiranju, proizvodnji, upravljanju, nadzoru, pogonu i prometu kao što su robotizacija, automatizacija, daljinsko upravljanje, pametni domovi, zgrade i gradovi, internet stvari (IoT), Blockchain, poslovanje ‘u oblaku’. U skladu s time, sudjelovat će predstavnici visokoškolskih ustanova, nadležnih državnih tijela, stručnih udruga i strukovnih komora, organizacija koje primjenjuju nova tehnička i tehnološka rješenja (industrijskih proizvođača, investitora u projekte u industriji i zgradarstvu, upravitelja zgrada, javne uprave i sl.), proizvođača opreme, ponuđača rješenja, pružatelja usluga i izvođača projekata.

Svi studenti TVZ mogu predati svoje radove i na taj način sudjelovati na konferenciji!

Više informacija na linku.