Novosti

Novosti

Undabot – Junior Project Manager (m/ž)

Comments off

Undabot

Undabot je u potrazi za studentom/icom za komunikaciju s klijentima i vođenje projekata od inicijalnog kontakta do završne faze i predaje proizvoda.

Posao bi uključivao aktivnu komunikaciju s klijentima i prodajnim timom, planiranje i organizaciju projekta sukladno specifikaciji klijenata, efikasno upravljanje resursima i vođenje rasporeda, praćenje da se projekt razvija sukladno planu, te izvješćivanje nadređenih o trenutnom statusu pojedinog projekta.

Tražimo komunikativne i organizirane studente završnih godina koji se žele razvijati unutar IT-a, kao najbrže rastućeg sektora. Nužno je izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, fleksibilnost i želja za izradom kvalitetnih rješenja. Poželjno je iskustvo rada u IT sektoru.

Poželjan je rad na pola radnog vremena, uz fleksibilnost s naše strane oko fakultetskih i drugih obaveza.

Predviđen vremenski period rada bi bio kroz duže vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja nakon završetka studija.

Početna naknada po satu iznosi 35 kuna uz mogućnost povećanja s vremenom i trudom.

Prijave primamo na jobs@undabot.com uz subject “Junior Project Manager (m/ž)”.

Oglas za posao – Linux Technician (m/ž)

Comments off

Touch Support

Touch Support, Inc. bavi se pružanjem korisničke i tehničke podrške, BPO projektima i realtime monitoringom servera. U Hrvatskoj smo prisutni kao Hands on Server Support d.o.o. s uredima u Osijeku i Zagrebu.

Ponosni smo na svoj timski princip rada kroz koji provodimo razvijen sustav edukacija. Naša je vizija zajedničko učenje i napredovanje, a potičemo i individualan razvoj financiranjem raznih certifikata.

Pružamo mogućnost stalnog zaposlenja a primamo i studente na part-time aranžman – s obzirom da radimo 24/7 u mogućnosti smo biti fleksibilni s rasporedom rada studenata. Također, razumijemo da je vrijeme ispitnih rokova, stoga nam slobodno pošalji svoju prijavu a oko datuma početka rada ćemo biti fleksibilni. :)

Više informacija o poziciji i našem timu te sam link za prijavu možeš pronaći ovdje.

Otvorena pozicija u tvrtki Lemax (iTravel software) – Customer Care Specialist

Comments off

Lemax

Konstantno tražiš nove izazove? Želiš rješavati kompleksne korisničke probleme? Imaš interes za stjecanje novih znanja te rad u dinamičnom okruženju? Odlično, prouči što ti nudi Lemax!

Lemax je tvrtka koja je razvila vlastiti proizvod iTravel Software – enterprise softver koji pokriva cjelokupno poslovanje srednjih i velikih turističkih kompanija. Kako bi upotpunili svoj tim, traže mlade ambiciozne ljude koji su na završnoj godini fakulteta ili su nedavno diplomirali za izazovan posao (full-time) u dinamičnom okruženju na poziciji Customer Care Specialist (m/ž) gdje se nudi puno prilika za stjecanje novih znanja iz područja IT-a i turizma. Mjesto rada je na adresi Remetinečka cesta 139 u Zagrebu.

Što Lemax traži:

 • Analitičke vještine u rješavanju problema
 • Razvijene komunikacijske vještine te izvrsno poznavanje engleskog jezika
 • Želju za stalnim stjecanjem novih znanja i vještina
 • Iskustvo rada s klijentima – poželjno, ali nije obavezno

Više informacija možeš pronaći ovdje.

Glavni zadaci:

 • Podrška klijentima u rješavanju korisničkih problema i osiguravanje zadovoljstva klijenata
 • Analiziranje, praćenje i prioretiziranje ticketa
 • Kontinuirana komunikacija s klijentima iz svih dijelova svijeta
 • Suradnja sa svim našim timovima (IT, prodaja, implementacija…) u svrhu poboljšanja naših i korisnikovih poslovnih procesa

Što Lemax nudi:

 • Nova znanja iz područja turizma i IT industrije
 • Iskustvo u timu koji razvija inovativni proizvod na svjetskom tržištu
 • Rad u prijateljskoj i opuštenoj radnoj atmosferi
 • Stimulativna primanja

Ukoliko ste se pronašli u navedenim karakteristikama te vam se sviđa što Lemax nudi, pošaljite životopis na jobs@lemax.net do 1. srpnja 2017. godine. Sretno!

UI/UX Design Intern – Acceleratio d.o.o.

Comments off

Acceleratio

[INTERN WANTED] You have knowledge and passion for UX and UI? We are looking for motivated student with fresh ideas to join our young team. This is a unique opportunity to explore different areas of UX/UI design to see where it may take you.

Ovdje se možeš prijaviti za ovu poziciju u tvrtki Acceleratio d.o.o.

Vrele usnice – S01E01

Comments off

TVZ On Air

Donosimo vam prvu epizodu talent showa Vrele usnice u kojem natjecatelji iskazuju svoj talent u lipsyncu. Emisija je pripremljena od strane studenata informatičkog dizajna na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu u sklopu kolegija Digitalna televizija.

Ova je epizoda i svojevrsni teaser za sve što vas očekuje najesen na TVZ On Air-u. Uskoro ćemo vam predstaviti i posljednju epizodu TVZ On Air emisije prije ljetne stanke.

Ukoliko imate svoje ideje ili se jednostavno samo želite zabaviti, pridružite se našem vrijednom TVZ On Air timu! Možete nam se javiti na e-mail adresu szbor@tvz.hr ili putem Facebooka.

Sve dosadašnje epizode možete pogledati na TVZ On Air službenoj stranici.

Oglasi za posao u Lapisu

Comments off

Lapis je tim mladih i talentiranih ljudi orijentiranih inovacijama i vrhunskoj tehnologiji. Razvijaju IT sustave za hotelijerstvo na Linux platformi. Ugodna radna atmosfera, visoka stručnost zaposlenika, rad na modernim tehnologijama i zajednička druženja samo su neke od vrijednosti koje rad u Lapisu čine ugodnim.

Lapis traži Linux administratore i Web developere. Satnica je 25 kuna, a prijaviti se možete do 1. srpnja 2017. slanjem životopisa na e-mail adresu careers@bylapis.com. Više informacija o samim oglasima za posao pronađite na poveznicama ili na službenoj stranici.

Studentski izlet u Sarajevo

Comments off

Studentski izlet u Sarajevo

Hej ekipa! Došlo je vrijeme za novo studentsko putovanje!

Vaša ekipa iz Studentskog zbora od 16. do 18. lipnja 2017. godine vodi vas nakon mnogo raznih destinacija u Sarajevo! Nudimo vam najbolji mogući način da započnete učenje za završne kolokvije i ispite. Pođite s nama, upoznajte novi grad, nove ljude te čuvenu Baščaršiju!

Cijena putovanja iznosi 550 kuna za studente TVZ-a, dok je za sve ostale cijena 650 kuna. Broj mjesta po jeftinijoj cijeni je ograničen. Cijena putnog osiguranja za ovo putovanje je 40 kuna.

Nemojte propustiti ovu super priliku i provedite s nama još jedan produženi vikend za pamćenje! Prijaviti se možete putem ovog obrasca.

Program putovanja:

1. dan: ZAGREB – SARAJEVO

Polazak autobusa u 6.30 sati iz Zagreba. Vožnja prema Sarajevu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku u Sarajevo, u ranim popodnevnim satima, razgled grada: Baščaršija, Gazi Husref-begov bezistan, Gazi Husrev-begova džamija, gradska vijećnica, inat kuća, katedrala, Kazandžijska ulica, kozja ćuprija, latinska ćuprija (Principov most), Saborna crkva, Sebilj, Svrzina kuća… Nakon razgleda smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Preporučujemo odlazak na turu ćevapa (Željo, Hodžić, Mrkva ili možda sve troje?). Izlazak u jedan od brojnih Sarajevskih barova. Noćenje u hotelu.

2. dan: SARAJEVO

Nakon doručka nastavak razgleda grada. Vidjet ćete prve borbene linije, Aleju snajpera, stadion Koševo i dvoranu Zetra, židovsko groblje, Grbavicu, ostatke poznate novinarske kuće “Oslobođenje”, glavni štab UNPROFOR-a, zgradu RTV BiH. Proći ćemo kroz poznati tunel Dobrinja -Butmir (ispod aerodroma), za vrijeme okupacije grada jedinu vezu sa “vanjskim” svijetom, Vrelo Bosne… Slobodno poslijepodne za osobno otkrivanje grada i za shopping. Predlažemo kavu s vidikovca na
Avaz Twist Toweru koji je jedan od 3 najviše zgrade na Balkanu sa svojih 172 metra. Vrijeme za izlazak. Noćenje u hotelu.

3. dan: SARAJEVO – ZAGREB

Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska za Zagreb. Preporučujemo odlazak do Baščaršije i uživanje u bureku, baklavama i “fildžanu turske kafe kakvu ne možete ni u Stambolu da popijete”. U popodnevnim satima polazak prema Zagreb uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak se očekuje večernjim satima.

Za kraj, jedan citat BiH nobelovca Ive Andrića koji kaže o Sarajevu:

U koje god doba dana i s koga god uzvišenja bacite pogled na Sarajevo, vi uvijek i nehotice pomislite isto. To je grad, grad koji dotrajava i umire i u isto vrijeme se rađa i preobražava. Danas, grad naših najljepših težnji i napora i najsmjelijih želja i nada.


UPDATE:

Drage kolegice i kolege, ovim vas putem obavještavamo da se studentski izlet u Sarajevo koji se trebao održati ovaj vikend otkazuje zbog premalog broja prijavljenih studenata. Sljedeći će se izlet održati najesen.

Dan otvorenih vrata Elektrotehničkog odjela TVZ-a

Comments off

Dan otvorenih vrata ELO-TVZ

Dan otvorenih vrata Elektrotehničkog odjela organizira se u svrhu približavanja Elektrotehničkog odjela studentima te poticanja studenata na kvalitetnije promišljanje o budućem zanimanju. Za vrijeme manifestacije studenti i drugi posjetitelji imaju priliku ući u laboratorije te vidjeti opremu kojom raspolaže Elektrotehnički odjel, vidjeti područja rada pojedinih zavoda te se družiti s nastavnim osobljem i poslušati zanimljiva izlaganja predstavnika iz industrije koji su svi redom naši bivši studenti.

Program događanja:
10:00-12.00 – Prezentacije laboratorija (1207, 1201, 1202, 1118, 1020, 1021) i druženje s nastavnim osobljem

12:00-12.30 – Službeno otvorenje (Mala dvorana)

– Uvodni govor pročelnika dr. sc. Krešimira Meštrovića, prof. v. š.
– Predstavljanje usmjerenja Stručnog studija za studente prve godine (AIPR, EE, KIRT)
– Predstavljanje Specijalističkog studija elektrotehnike
– Predstavljanje ERASMUS programa razmjene studenata
– Predstavljanje LabVIEW akademije Elektrotehničkog odjela
– Predstavljanje Studentskog zbora
– Prezentacija dojmova i postignuća s Elektrijade 2017.

13:30-17:30 – Predstavljanja bivših studenata (Mala dvorana) prema sljedećem rasporedu:

– 13:30-14:00 – Mauro Kalčić, Danieli Systec d.o.o.
– 14:00-14:30 – Domagoj Jelaš, Eaton Hrvatska
– 14:30-15:00 – Ivan Valentić, ProEL Grupa
– 15:00-15:30 – Hrvoje Šeketa, GlobalLogic d.d.
– 15:30-16:00 – Jurica Kasteljan, EXOR Tehnički Servisi d.o.o.
– 16:00-16:30 – Nino Biankini, ATP Projektiranje d.o.o.
– 16:30-17:00 – Marko Franičević, Ericsson Nikola Tesla d.d.
– 17:00-17:30 – Danira Senjak, Lemax d.o.o.

17:30-19:00 – Druženje i mali domjenak za sve uzvanike