Novosti

Novosti

KVIZ NA GRADITELJSKOM ODJELU TVZ-a

Comments off

U četvrtak 19.12.2019. održat će se drugi po redu KVIZ za studente Graditeljskog odjela. Nakon prošlogodišnjeg prvog i vrlo uspješnog KVIZA (po uzoru na PUB kvizove s pitanjima iz područja graditeljstva i kolegija koje studenti slušaju) nastavljamo u revijalnom tonu. Ovaj put studente očekuju vrijedne nagrade za najbolje timove i još pokoje iznenađenje.

Upute za prijavu i ostale informacije pogledajte na plakatu u prilogu.

Comsysto Reply traži studenta!

Comments off

Comsysto Reply je u potrazi za studentom! Sponzor TVZ-a na STEM Games-u je u potrazi za sljedećim kompetencijama kod studenta:

  • znanje JavaScripta i TypeScripta 
  • poznavanje nekog od modernih JavaScript frameworka poput Angular, React ili Vue.js
  • interes za JVM okolinom i jezicima poput Jave, Kotlina ili Spring frameworka

Ako si se pronašao u opisu, pošalji mail s motivacijskim pismom i životopisom (sve na engleskom!) na mail m.barovic@reply.de .

Akcija Dobrovoljnog darivanja krvi #8

Comments off

Vrijeme je da još jednom pokažemo svoju humanitarnost! Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem i Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu organizira osmu akciju Dobrovoljnog darivanja krvi na TVZ-u.

Osmo po redu Dobrovoljno darivanje krvi održat će se u srijedu,11. prosinca 2019. godine od 10 do 14 sati u Klubu Elektrotehničkog odjela TVZ-a, Konavoska 2.

Svi studenti koji se odazovu bit će nagrađeni s 2 boda iz Kineziološke kulture, a bit će im osiguran i ručak u menzi.

Pozivamo Vas sve da date svoj doprinos ovoj hvalevrijednoj akciji i da zajedno sa zaposlenicima TVZ-a pokažemo zajedništvo u spašavanju života! 💞

B:IT.con 2019 konferenciji Veleučilišta u Bjelovaru

Comments off

Pozivamo Vas na sudjelovanje u radu B:IT.con 2019 konferencije koju organizira Veleučilište u Bjelovaru, uz suradnju Grada Bjelovara, Tech43 i Tehnološkog parka Bjelovar. Konferencija se održava  u subotu, 14.12.2019. u prostorijama Veleučilišta u Bjelovaru.

Cilj konferencije je okupljanje IT&tech zajednice, razmjena znanja i iskustava te poticanje suradnje na različitim područjima djelovanja unutar IT&tech sektora.

Sudjelovanje (kotizacija) na konferenciji je besplatna.

Prijave za konferenciju, kao i dodatne informacije, dostupne su putem mrežne stranice: https://bitcon.bjelovar.hr/

Možda ne znaš, ali Google i ovo može!

Comments off

Udruga Alumni TVZ Vas poziva na predavanje “Možda ne znaš, ali Google i ovo može!”. Predavanje će održati gost predavač g. Miroslav Varga iz poduzeća Escape studio iz Osijeka. Escape studio i g. Varga su priznati kao jedni od najvećih stručnjaka u Europi za Google Ads i Analytics te imate mogućnost potpuno besplatno steći znanja od jednog od rijetkih certificiranih Google trenera u regiji.

Predavanje će se održati 20.11.2019. u 19:30 sati, na FSBu u dvorani D. Za sve prisutne kasnije je organizirano druženje na kojem ćete se moći dodatno upoznati sa Miroslavom te saznati pokoji tip kako postati stručnjak u digitalnom oglašavanju.

WEB: https://alumni.tvz.hr/najava-tribine-mozda-ne-znas-ali-google-i-ovo-moze

Facebook: https://www.facebook.com/events/640434483156746/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/posts/alumni-tvz_najava-tribine-mo%C5%BEda-ne-zna%C5%A1-ali-google-activity-6600691481218994176-z5NU

Edukacija “Mladi za dostojanstvo i ljudska prava”

Comments off

SSMH je podružnica međunarodne organizacije mladih Svjetski savez mladih koja u svijetu okuplja preko milijun članova, a u Hrvatskoj imamo više od 140 članova u Zagrebu, Osijeku i Splitu. Više o SSMH možete pročitati ovdje. Edukacija “Mladi za dostojanstvo i ljudska prava” je naziv programa za mlade od 18 do 30 godina koji od prosinca 2019. godine pokreće novi ciklus u Zagrebu.

Navedena edukacija je prvi korak ka pridruživanju Svjetskom savezu mladih, a za prijavu se potrebno prijaviti putem službenog obrasca na poveznici. Mladi će čitati tekstove autora poput Viktora Frankla, C.S. Lewisa, Karola Wojtyle, Jacquesa Maritaina, Vaclava Havela, Nelsona Mandele, Mahatme Gandhija i drugih.

Sudionici će dobiti mogućnost boljeg razumijevanja čovjeka i njegovog dostojanstva, kvalitetan uvid u svijet ljudskih prava, savladavanje elementarnog vokabulara koji se koristi u Ujedinjenim Narodima, a imat će i priliku za stažiranje u New Yorku ili Bruxellesu, sudjelovanje na domaćim i međunarodnim konferencijama. Sudionici će čitati jedno po jedno poglavlje (od ukupno 7), slati kratki esej mentorima i diskutirati o pročitanim tekstovima u grupama.

Dinamika čitanja i slanja eseja bit će dogovorena između mentora i polaznika u skladu s obvezama i mogućnostima polaznika, a uz diskusije sudionici će imati priliku pohađati i trening radionice i konferencije na kojima će steći dodatna znanja i vještine u zagovaranju ljudskog dostojanstva. Predviđeni tijek trajanja treninga je četiri do pet mjeseci, a nakon završenog treninga, svi sudionici će biti službeno certificirani te dobiti potvrdu o stečenim kompetencijama, koje mogu koristiti i prilikom prijave za posao.

Svi uspješno certificirani sudionici moći će postati aktivni članovi WYA Hrvatska i sudjelovati u radu udruge. Prijave za edukaciju traju do 15. 11. 2019. godine, a prijaviti se mogu svi mladi između 18 i 30 godina putem sljedećeg obrasca. Svi prijavljeni će biti pozvani na kratki intervju s mentorima edukacije, nakon kojega će dobiti informaciju jesu li upisani u edukacijski program. Za intervju se nije potrebno posebno pripremati. Ključni element će biti zainteresiranost polaznika za područja kojima se Udruga bavi i ozbiljnost pristupa edukaciji. Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na croatia@wya.net ili službene Facebook stranice.

TVZ Brucošijada @Roko

Comments off

Dragi brucoši i brucošice 🤓, bivši/sadašnji/budući TVZ-ovci i svi ostali studenti željni dobre zabave 🎉🍺,

došlo je vrijeme da TVZ proslavi početak još jedne akademske godine i poželi dobrodošlicu brucošima. ✏📚

Pozivamo vas da nam se pridružite u subotu, 16. studenoga od 23 sata u Club Roko na najvećem partyju TVZ-a, BRUCOŠIJADI‼ 📣 Ulaz je besplatan. 💸

U narednim tjednima moći ćete preuzeti svoj kupon za Brucošijadu s kojim dobivate free piće na ulazu do 00:30 sati. Termini i lokacije na kojima ćete moći preuzeti kupone bit će uskoro objavljene na eventu.

Također, organizirat će se dvije nagradne igre u kojoj ti i tvoja ekipa možete osvojiti ni manje ni više nego bocu cuge. 🥳💙

Lajkate i zapratite naše društvene mreže kako bi sudjelovali u nagradnim igrama, saznali sve pojedinosti o Brucošijadi i pripremili se za ostala iznenađenja koja vam sprema Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

🔗 https://fb.com/sztvz
🔗 https://instagr.am/sztvz

Stolove je moguće rezervirati na 📞 +385 97 6592 000.

Vidimo se na 16. studenoga na TVZ Brucošijadi! 😊

Diners Club Studentska kartica

Comments off

Zatraži Diners Club Studentsku karticu do 31.12. i prva godina korištenja ti je free, uz limit od 2000 kuna bez jamca i aplikaciju ECC Mobile, koja će ti olakšati plaćanje, studiranje, a i grižnju savjesti nakon spontanog šopinga. 😌💸

Saznaj više, plaćaj pametnije ➡ dc.hr/tvzg

Dodatne informacije možeš pronaći i ovdje.