Brave New World 2018 / festival novih tehnologija

Novosti Konferencije Brave New World 2018 / festival novih tehnologija

Brave New World 2018 / festival novih tehnologija

Comments off

HUB385, centar znanja, inovativnosti i tehnološkog razvoja, organizira treći po redu Brave New World – festival novih digitalnih tehnologija koji će trajati od 18. do 20. listopada u Petračićevoj 6.

Brave New World najveći je regionalni festival takve vrste koji okuplja inovatore, programere, dizajnere, regionalnu i inozemnu startup zajednicu kao i poslovnu zajednicu uključenu u razvoj tehnologija novog doba.

Na festivalu aktivno sudjeluju brojni startup-ovi, tehnološki profesionalci, ali i amateri kojima je cilj tehnološki napredovati i pronaći rješenje za izazove u svojoj okolini, dok su istovremeno podržani od strane tehnološki orijentiranih kompanija koje ulažu u razvoj digitalnih tehnologija i znanja.

Tehnologija čini veliki dio svakodnevice, stoga je bitno spretno uskočiti u nju i upoznati se s izazovima koje nosi, a ovaj festival savršena je prilika za povezati znanje iz teorije i prakse.

U sklopu festivala bira se i naj robot Hrvatske. Hoće li on biti najbolji, najbrži, najinteligentniji ili najljepši, to ne znamo ni mi sami, ali vjerujemo da će upravo jedan od vaših robotskih instalacija odnijeti spomenutu titulu. Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dob, obrazovanje ili struku, bitno je samo da sa sobom uzmete i svojeg robo-prijatelja- Pokažite sebi i drugima da je tehnološka budućnost u našim rukama te da ju vlastiti rukama možemo stvarati i oblikovati.

Za razvoj tehnologije potreban je čovjek – budite i vi dio Brave New Worlda!