Otvorene su prijave za Gazelle Accelerator 2021

Novosti Aktualnosti Otvorene su prijave za Gazelle Accelerator 2021

Otvorene su prijave za Gazelle Accelerator 2021

Comments off

Gazelle Accelerator 2021 je tematski određen program EIT Manufacturing inovacijske zajednice namijenjen tehnološkim startup tvrtkama, scaleup tvrtkama i SME tvrtkama koje su aktivne i razvijaju rješenja u sljedećim tehnološkim područjima: Analytics and A.I., Internet of Things platforms, Simulation and Augmented/Virtual reality, Collaborative and mobile industrial robotics i Agile manufacturing applications.

Program nudi podršku pri razvoju poslovanja kroz pristup financijama, stranim tržištima, europskim investitorima i potencijalnim partnerima, a održava se online i provodi u 3 dijela:

  1. Prvi dio pod nazivom Community Booster Camps Days trajati će tjedan dana i  biti će namijenjen za edukaciju, mentoriranje i poslovnu podršku.
  2. Drugi dio pod nazivom Roadshow Days trajati će dva dana i prilika je tvrtkama da se predstave kupcima i potencijalnim partnerima te sudjeluju u matchmaking sastancima.
  3. Treći dio pod nazivom Investors and Finance Day traje jedan dan i prilika je tvrtkama da predstave svoje ideje potencijalnim investitorima.

Prijave za Gazelle Accelerator 2021 traju do 5. svibnja 2021., a prijaviti se i više informacija možete saznati ovdje: https://eitmanufacturing.eu/open-call-for-2021-manufacturing-gazelles/

Informacije o programu možete pronaći i na stranicama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije te na https://www.facebook.com/cirtt.unizg/https://www.linkedin.com/posts/cirttunizg.

Napominjemo da se sudjelovanje u programu naplaćuje 60 eura, a prijaviti se mogu tvrtke koje dolaze iz Europskih zemalja u kojim se provodi financiranje po pravilima Horizon 2020 pravilima.