Izvannastavne aktivnosti

Izvannastavne aktivnosti

Studentsko natjecanje u izradi mobilnih aplikacija. Održava tokom travnja, a prethode besplatne radionice i predavanja. Mogu se prijaviti timovi od maks. 3 osobe, po potrebi se spajaju dizajneri i programeri, tema je svake godine drugačija, nagrade su bogate, iskustvo i kontakti s poslovnim svijetom su zajamčeni.

TVZ Mc2 2016
TVZ Mc2 2015
TVZ Mc2 2014
TVZ Mc2 2013

Međunarodni studentski festival promoviranja studentske kreativnosti. Održava se tokom svibnja u studentskom domu Stjepan Radić. Nagrađuju se najbolji prijavljeni studentski filmovi, fotografije, animacije te dizajn. Osim natjecateljskog djela, festival ima i koncertni karakter demo bendova te radionice.

studentcuts.hr

Interaktivna predavanja koja se održavaju u pravilu jednom mjesečno u Vijećnici Veleučilišta na Vrbiku 8, a donose zanimljive životne teme namijenjene studentima od raznih predavača kako na hrvatskom, tako i na engleskom jeziku.

Savjetovalište za studente

Interaktivna predavanja koja se održavaju u pravilu jednom mjesečno u velikoj ili maloj dvorani na Konavoskoj 2, a donose zanimljive poslovne teme od raznih predavača.

Centar za karijerno savjetovanje

Turnir se održava tokom svibnja na Zagrebačkom velesajmu pod prismotrom licenciranih sudaca. Ekipe su 4+1, kotizacija je 500 kn po ekipi, nagrade za najbolje su osigurane, za svaku odigranu utakmicu se dobivaju bodovi za tjelesni.

Više informacija potražite na moj.tvz.hr pod TZK.

Turnir se održava unutar šahovske sekcije.

Međunarodno studentsko natjecanje u znanju i sportu koje se održava tokom svibnja u Crnoj Gori ili Mađarskoj, a okuplja studente srodnih elektrotehničkih fakulteta iz regije. Na natjecanju sudjeluju najbolji studenti, a selekcije istih rade profesori tjelesnog te određenih kolegija.